Projektledarpodden header image 1

Projektledarpodden

4
Jun 2021

18: Så startar man ett projekt! Med Anders Grillhammar

June 4, 2021
Han brinner för människor och ledarskap och är före detta elitidrottare. Han har provat på ledarskap i olika roller såväl i linjen på privata företag och som projektledare i olika företag och organisationer.
Hans projektdeltagare beskriver honom som lugn, erfaren, bra lyssnare, drivande, bra på att bygga starka team och att han är härligt positiv. Idag har vi Anders Grillhammar med oss för att prata om att starta projekt.
 
Anders har speciellt fokus på hur viktiga de mjuka faktorerna är, såsom att lära känna varandra.
 
Tack för att ni hjälpte till att tipsa andra om podden efter förra avsnittet, det syntes att fler hittade den!
 

Som vanligt får du gärna höra av dig på lyssnare@projektledarpodden.se med dina tankar och åsikter. Jag som har Projektledarpodden heter Mattias Ejbe och du kan läsa mer om podden på www.projektledarpodden.se 

Projektledarpodden är sponsrad av Astrakan strategisk utveckling AB, ange koden PP21 och få 10% rabatt på projektledningskurserna, antalet rabatterade platser är begränsade, rabatten kan inte kombineras med andra avtal och rabatter. Rabatten gäller endast vid nybokning, för fullständiga villkor se www.astrakan.se

 

Projektledarpodden är också sponsrad av Moveria, ska du flytta så kan du läsa om vad flyttfirmor och flyttstädning kostar i följande artiklar:

https://moveria.se/tips-om-flytt/pris-flyttstadning-vad-kostar-flyttstadningen-egentligen/

https://moveria.se/tips-om-flytt/flyttfirma-pris-vad-kostar-en-flyttfirma/.